Youth Rock Fest V @Costinesti


Intre 17 si 19 august 2009, la Costinesti, are loc editia cu numarul V a Youth Rock Fest.

Youth Rock Fest

Reclame

2 răspunsuri to “Youth Rock Fest V @Costinesti”

 1. furaciune Says:

  scrie acolo in regulamentul vostru: „candidaţii nu beneficiază de onorarii.”

  si mai jos: „copie dupa chitanţa de achitare a taxei de înscriere de 150 ron”

  aaaaa, am inteles, deci voi, nu dati participantului nimic dar va scoateti banii din prima de la toti participanti prin taxele alea de participare. iar ce mai iese la sfarsit din materiale inregistrate aia e basca!

  dar de ce dracu sa ma duc la un festival unde eu si cant si tot eu dau banii ca dup-aia sa castige organizatorul care, culmea, mai si inregistreaza munca mea si si-o insuseste prin contract adica „o fura cu acte in regula”? cand pot sa cant pe cont propriu si poate imi iese si mie ceva.

  eee, asa e romanu nostru care se da mare filantrop, vezi doamne sprijinitoooor al culturii rooooock, dar de fapt se gandeste cum sa-si umfle mai bine buzunarele proprii cu bani din jumulirea pustilor talentati.

  zice: „Scopul concursului: Festivalul îşi propune să încurajeze muzica şi cultura rock în rândul tinerei generaţii” – pe dracu! Festivalul de fapt se imbogateste din faptul ca fura munca artistului caruia ii da un spit in cur dup-aia.

  ceeee? mai puneti si bilet la intrare?!?

 2. Asa sunt sprijinite talentele in Romania de dupa 89. Daca vrei sa faci sport-platesti, daca vrei sa canti-platesti, daca vrei sa pictezi- platesti, daca vrei sa dansezi-platesti etc. Inainte de 89 toate acestea erau gratuite, dar aud foarte multi din tanara generatie care sunt orbiti de ura impotriva acelei societati unde se puteau afirma si cei fara bani. Acum banul dicteaza peste tot. Ai bani – ai succes, nu raspunzi in fata legii ptr nimic, nu stai nici la inchisoare, adica poti sa faci ce vrei. Asta au visat cei ucisi in 89? Cred ca se rasucesc in mormant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: